Tarih geçmiş hakikati araştırma ameliyesidir.
Fen Edebiyat Fakültesi-Tarih Bölümü

Tarih Konferansları Xviii: Batata'dan Patates'e: Patatesin Kısa Tarihi

24/10/2023 15:39:03 - 24/10/2023 15:39:03 - 265 Okunma

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Buhara Yücesan, Tarih Bölümü organizasyonuyla, Tarih Konferansları serisinde konferans vermek üzere Kırklareli'ne geliyor. "Batata'dan Patates'e: Patatesin Kısa Tarihi" başlıklı konferansında patatesin damak tadından sofralara uzanan yolculuğunu tarım tarihi kapsamında değerlendirerek siyasi, iktisadi ve sosyal etkilerini ele alacak.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Fen - Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Düzcü'nün moderatörlüğünde gerçekleşecek konferans, tarihi ve ziraati bir araya getirecek.

1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00'te Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek konferansa tüm akademik personel, öğrencilerimiz ve ilgilileri davetlidir.

Konferans Tarih

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.